RCJ Farul vrea minimum patru puncte în meciul cu Steaua

366
RCJ Farul vrea  minimum patru puncte în meciul  cu Steaua - rcj-1406831612.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 2 august, pe stadionul "Mihail Naca", RCJ Farul va juca ultimul său meci din sezonul regulat al SuperLigii la rugby, împotriva Stelei București.

După înfrângerea suferită în deplasare cu Baia Mare, "marinarii" promit că își vor lua revanșa cu Steaua. Mai mult decât atât, în teren vor intra doi dintre jucătorii accidentați, David Faamita și Eseria Vueti, în timp ce Petru Tamba, refăcut în proporție de 80 la sută, va fi rezervă. Aseară, a ajuns la Constanța și Malakai, care se va alătura echipei în partida de sâmbătă.

"Așteptăm victoria. Este foarte important să câștigăm meciul și să luăm minimum patru puncte. Faamita, Vueti și Tamba sunt refăcuți aproape complet. S-au antrenat zilele trecute și sunt în stare să joace foarte bine. Prefer să îi bag în teren acum și să câștigăm, iar de săptămâna viitoare sper ca toți cei accidentați să-și revină și să intre pe teren. Și eu sper să pot juca cât de curând", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Petre, antrenorul secund al RCJ Farul.

Petre a mai specificat faptul că Daniel Crichton a fost operat de urgență la picior, din cauza unui furunc, însă este bine și va putea reveni la antrenamente. Antrenorul a mai adăugat că sâmbătă nu vor juca niciunul dintre jucătorii noi transferați.

v v v

Din cauza unei schimbări în programul SuperLigii, Farul nu va mai avea liber săptămâna viitoare. Echipa constănțeană va întâlni din nou, pe 9 august, pe RCM Timișoara, de data această în deplasare, iar pe 16 august, "marinarii" își vor putea lua revanșa față de Baia Mare, pe teren propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Sport : Jucător nou la RCJ Farul
Pagina a fost generata in 0.5092 secunde