"Război" al declarațiilor între Săgeata și FC Botoșani

246

Articole de la același autor

Victoria Săgeții Năvodari cu FC Botoșani, scor 2-1, în cadrul etapei a XII-a a Ligii a II-a, Seria I, a stârnit mai multe dispute între liderii celor două grupări. Elevii lui Aurel Șunda au câștigat partida în ultimele minute de prelungire a jocului, fiind conduși până în acel moment de o echipă care juca în 10 oameni.


Cornel Șfaițer, președintele clubului FC Botoșani, susține că va depune memoriu la Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva centralului Radu Petrescu, cel care a oficiat partida de la Năvodari. Petrescu este acuzat că a acordat în minutul 5 un penalty inexistent și l-a eliminat pe Ursu. 

"Am fost foarte afectat. Nici nu puteam să mă urc la volan. A fost o fază dubioasă. Este un arbitru în care aveam încredere, un arbitru în care ne puneam mari speranțe. Cu dânsul nu am pierdut niciun joc. A dus de fiecare dată jocul foarte bine, dar de data aceasta a fost o greșeală inadmisibilă. A rupt echilibrul într-un asemenea joc, între două echipe aflate în luptă directă pentru promovare. El și la pauză spunea că a văzut bine. Vom face un memoriu la CCA. Trimitem înregistrarea meciului", a spus președintele FC Botoșani, Cornel Șfaițer. 

În replică, directorul general al formației Săgeata Năvodari, Mihai Terzi, i-a recomandat, ironic, să nu încurce DVD-urile și să-l trimită pe cel din partida FC Botoșani - FC Farul Constanța, când gazdele au fost avantajate clar pentru a obține victoria. 

"Antrenorul lor, Cristi Popovici, nu a contestat penalty-ul nici în timpul meciului, nici după, la conferința de presă. În schimb,

și-a certat jucătorul pentru intrarea imprudentă și cartonașul roșu primit. Dacă nu aveam noi finalul acela excelent și FC Botoșani ar fi câștigat, nu mai trimiteau nimic. La Năvodari, nu au pierdut din cauza arbitrilor, ci pentru că s-au crezut prea devreme câștigători", a declarat Mihai Terzi. 

În altă ordine de idei, meciul de verificare dintre Săgeata Năvodari și Viitorul Constanța, programat inițial joi, a fost anulat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.504 secunde