Răsturnare de situație! Mirel Rădoi nu mai demisionează

118
1
Răsturnare de situație! Mirel Rădoi nu mai demisionează - radoi1176751500-1440170806.jpg

Articole recomandate

Deși de dimineață își anunțase jucătorii că demisionează de la Steaua, antrenorul Mirel Rădoi a fost convins, după trei ore de discuții, de patronul Stelei, Gigi Becali, să rămână la conducerea echipei. 


''I-am spus că doar ghinionul a fost de vină că am pierdut meciurile. I-am spus finului că dacă pleacă acum, va rămâne o pată pe meseria lui. O să vedeți că va câștiga totul pe plan intern. I-am promis că în iarnă îi cumpăr un atacant valoros. Dar rămân la decizia luată după jocul cu norvegienii, trebuie să plece vreo doi-trei jucători și trebuie să micșorăm niște salarii. Acum dacă nu mai primim banii de calificare de la UEFA, e normal, nu?", a declarat Gigi Becali pentru posturile de televiziune, scrie Agerpres.






Comentează știrea

Cosmin
21 august 2015
Selectam dezvoltatori pentru piata globala.

-Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala. -Proiectul este lansat de curand si are mari perspective. -NU este necesara niciun fel de experienta! -Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii. -Lucrati intr-un mediu placut, proactiv. -Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic. -Oferim sanse reale de avansare in cariera! -Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale. -Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. -Programul de lucru este flexibil. -Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. -Sunt suficiente studiile medii. -Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7855 secunde