Radu Boboc și Alexi Pitu au primit botezul Ligii I

206
Radu Boboc și Alexi Pitu au primit botezul Ligii I - radu-1532361438.jpg

Articole de la același autor

În partida pe care FC Viitorul a disputat-o cu Dunărea Călărași, în prima etapă din Liga I, scor 0-1, pentru formația constănțeană au debutat alți doi jucători crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi. 


Radu Boboc, născut în 1999, a fost titular și a evoluat în primele 45 de minute, iar Alexi Pitu, născut în 2002, a debutat în primul eșalon la doar 16 ani, o lună și 17 zile. El a intrat pe teren în min. 70, în locul lui Mihai Voduț. 


Radu Boboc și Alexi Pitu au mărit, astfel, la 36 numărul jucătorilor crescuți la Academia Gheorghe Hagi care au debutat în Liga 1 în tricoul Viitorului. 


S-au pus în vânzare biletele pentru meciul FC Viitorul - Vitesse Arnhem, contând pentru prima manșă a turului II preliminar al UEFA Europa League, programat joi, 26 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu. 


Biletele au următoarele prețuri: 80 lei - Tribuna I, 50 lei - Tribuna a II-a, 20 lei - Peluza I și Peluza a II-a și pot fi achiziționate prin rețeaua Eventim: online pe www.eventim.ro și în magazinele partenere: Orange, Diverta, Germanos, OMV, Carrefour, Cărturești și Humanitas. 


În ziua disputării jocului, la stadionul "Central" se vor putea achiziționa bilete începând cu ora 12.00. 


Cu ocazia meciului cu Vitesse, conducerea clubului constănțean va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal, un autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanța) - stadion "Central" Ovidiu. Autocarul va pleca joi, 26 iulie, la orele 16.45, de la Palatul Copiilor. 


Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9113 secunde