Pumni împărțiți în ring! Gală de box, mâine, la Sala "Tomis"

263
Pumni împărțiți în ring! Gală de box, mâine, la Sala

Articole de la același autor

Asociația Județeană de Box Constanța, în parteneriat cu Federația Română de Box și Ring Capitol, organizează, mâine, de la ora 15.30, la sala de jocuri a Complexului Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, o gală de box, la care sunt invitate să participe toate cluburile din județul Constanța. 


Astfel, vor urca în ring sportivi legitimați la CS Farul, CS Năvodari, CS Medgidia, Callatis Mangalia și CSO Ovidiu. Cântarul oficial este programat la ora 11.00, iar gala va cuprinde 10 meciuri la masculin și două la feminin. 


"Această gală, ultima înainte de sărbătorile de Crăciun, face parte din seria evenimentelor menite a promova «nobila artă». Vrem să oferim sportivilor noștri încă un turneu de pregătire, iar iubitorilor boxului, un spectacol pugilistic de calitate", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei. 


Invitații speciali ai evenimentului sunt primarul Decebal Făgădău și viceprimarii Costin Răsăuțeanu și Dumitru Babu. 


Antrenorii pugiliștilor care vor lupta în "careul magic" sunt Mihai Constantin, Marcelică Tudoriu (CS Farul), Ablalim Ferodin, Marcel Jipeanu (CS Năvodari), Nicu Aliman (CS Medgidia), Nicolae Chioveanu, Gheorghe Zbenghea (Callatis Mangalia) și Marian Gândac (CSO Ovidiu). 


Arbitrajul este asigurat de judecători constănțeni: Marius Marga, Vasile Cobzaru, Gheorghe Spânu și Adrian Tănase. Supervizor al competiției, Toma Matei, arbitru internațional AIBA. Crainic: Constantin Tală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4245 secunde