Pugiliștii constănțeni, trei medalii la Campionatul Național de juniori

375
Pugiliștii constănțeni, trei medalii la Campionatul Național de juniori - pugilistii-1571084127.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8-12 octombrie, la Brăila, au avut loc întrecerile Campionatului Național de box pentru juniori, competiție la care Constanța a participat cu trei sportivi. 


Ersun Husein, de la Clubul Sportiv Farul Constanța, a cucerit medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, iar colegul său de club, Claudiu Petre, l-a copiat la indigo și a urcat și el pe cea de-a treia treaptă a podiumului la categoria 63 de kilograme. 
De un meci spectaculos a avut parte Geaner Curt Omer, de la CS Medgidia, care l-a întâlnit în finală, la categoria 52 de kilograme, pe Manea Marcu, de la CS Călărași. Sportivul din Medgidia a pierdut lupta la puncte, decizie 3-2 pentru Marcu, însă victoria călărășanului a fost pusă la îndoială. Arbitrii ar fi putut la fel de bine să îi acorde victoria și lui Geaner Curt Omer, după spusele supervizorului competiției, constănțeanul Toma Matei, fost arbitru AIBA. 


La eveniment, au fost prezenți și trei arbitri din Constanța, Marius Marga, Vasile Cobzaru și Adrian Tănase. Toți trei au arbitrat excelent și au primit calificativul 10. 


"A fost una dintre cele mai reușite competiții de box din ultimul timp pe care le-am văzut. Toți sportivii s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Este păcat că nu am câștigat mai multe medalii, dar este bine și așa", a declarat, pentru "Cuget Liber", Toma Matei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4046 secunde