PSG cere o sumă record în schimbul lui Neymar

667
PSG cere o sumă record în schimbul lui Neymar - neymar-1591195386.jpg

Articole recomandate



Clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain este dispus să renunțe la atacantul brazilian Neymar în schimbul sumei de 175 milioane euro cash, anunță cotidianul sportiv spaniol Sport.


Neymar a avut mai multe tentative în ultimii ani de a reveni la FC Barcelona, echipă de care s-a despărțit în vara anului 2017, când a semnat cu PSG, care a achitat clauza de reziliere a contractului internaționalului brazilian cu gruparea de pe Camp Nou, în valoare de 222 milioane euro.


Înainte de declanșarea crizei coronavirusului, FC Barcelona își fixase foarte bine opțiunile pentru următoarea perioadă de mercato, dorind să formeze "cel mai bun atac din lume" în această vară, prin achiziționarea lui Neymar și a argentinianului Lautaro Martinez de la Inter Milano, conform Sport.


Dorința catalanilor ar putea fi împiedicată însă de PSG, care "dorește să impună condiții imposibile pentru Barca". Astfel, parizienii și-ar da acordul pentru plecarea lui Neymar, însă nu doresc să vorbească de schimburi de jucători și vor să-l vândă pe brazilian doar în schimbul a 175 milioane euro cash, sumă de care "nici Barca și niciun alt club european nu par să se poată apropia în această vară", adaugă publicația citată.


Sursa: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5465 secunde