Proiectul "Motoria Fest" a făcut fericiți mii de elevi ai Constanței

307
Proiectul

Articole de la același autor

Proiectul derulat de Clubul Sportiv Phoenix Constanța, în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", ISJ Constanța, DJST Constanța și VIVO! Constanța, intitulat "Motoria Fest", ce a încurajat mișcarea la nivelul școlilor gimnaziale din oraș, s-a încheiat cu brio. 
Au fost două săptămâni pline de sport și voie bună în cele mai norocoase 10 școli din municipiu: Școlile Gimnaziale Nr. 28 "Dimitrie Cantemir", Nr. 29 "Mihai Viteazul", Nr. 24 "Ion Jalea", Nr. 7 "Remus Opreanu", Nr. 39 "Nicolae Tonitza", Nr. 30 "Gheorghe Țițeica", Nr. 3 "Ciprian Porumbescu", Nr. 43 "Ferdinand", Nr. 28 "Dan Barbilian" și Nr. 8. 
Acțiunile de tip "Flash Mob" au constat în dansuri moderne pentru sănătate și jocuri sportive pentru tinerii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani și au avut ca obiectiv principal îndrumarea acestora către sport. La sfârșitul fiecărei activități, fiecare dintre unitățile școlare a primit câte un pachet de materiale sportive, constând în mingi de baschet, de handbal sau de fotbal, jaloane și tricouri. 
Proiectul "Motoria Fest" a fost finanțat de către Primăria Municipiului Constanța. 
v v v
CS Phoenix-Știința organizează, sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18, la Sala Sporturilor, un meci caritabil între echipa feminină de senioare a clubului și MK NATO Forces, format din militarii americani de la baza Mihail Kogălniceanu. 
Evenimentul denumit "Shoebox" a ajuns la ediția a doua și vizează strângerea de alimente, haine, rechizite și orice fel de donații care pot face mai ușoare sărbătorile familiilor mai puțin norocoase din județ. Acesta va fi biletul de acces la meci. Fiecare contribuie cu ce poate. Un alt punct de colectare al donațiilor va fi INFO Desk, de la centrul comercial VIVO! Constanța. 
v v v
CS Phoenix-Știința defilează în Liga Națională de baschet feminin, Grupa B, ultima victimă fiind CSU CSM Oradea, pe care a învins-o, sâmbătă, în deplasare, scor 77-43 (48-22), în cea de-a 10-a etapă. 
CS Phoenix-Știința este lideră în clasament, cu 16 puncte. Până la finalul anului, constănțencele vor mai juca trei meciuri: cu CS Agronomia București (deplasare, 8 decembrie), CSM Târgu Mureș (deplasare, 12 decembrie) și CSM Alexandria (acasă, 19 decembrie). 
Mihai CHELEȘ


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde