Program încărcat pentru luptătorii de la LPS. "Vrem să ne calificăm la Naționale!"

377
Program încărcat pentru luptătorii de la LPS.

Articole de la același autor

Secția de lupte a Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru" Constanța va avea un sfârșit de săptămână extrem de aglomerat. Luptătorii de la malul mării vor participa la două competiții importante care vor avea loc la Iași, respectiv la Tulcea.

Maestrul Ioan Giuglea va pleca în Moldova cu 10 sportivi care vor participa la un turneu zonal de calificare pentru Campionatul Național Școlar care va avea loc la Reșița, în perioada 6-8 martie.

Cei 10 sportivi vor concura la disciplina lupte libere, iar de pe saltea nu vor lipsi luptători care au devenit deja cunoscuți, cum ar fi Cristina Roșioru, Amalia Rătunzeanu sau Andrei Savu.

La Tulcea, vor merge nouă sportivi care vor fi coordonați de antrenorul Valentin Dobrin și care vor participa la stilul greco-romane.

"Va fi un concurs foarte greu. Este un turneu de calificare și fiecare sportiv va lupta să prindă un loc pentru turneul final. Eu sper să se califice toți luptătorii noștri, atât cei care merg cu mine la Iași, cât și cei care vor merge cu Valentin Dobrin la Tulcea", a declarat, pentru "Cuget Liber", maestrul Ioan Giuglea.

Plecarea sportivilor este programată pentru vineri dimineață, iar luptătorii sunt pregătiți să facă o figură frumoasă și la Iași, dar și la Tulcea.

XXX

Trei sportivi de la LPS care fac parte din lotul național al României vor avea ocazia să lupte la Campionatele Europene de cadeți și juniori. Repartizarea lor în concursuri se va face după disputarea Cupei României, competiție care va avea loc la Constanța.

Andrei Savu, Ștefan Popa și Constantin Păun sunt cei trei care vor încerca să se califice la Europene și să aducă medalii pentru România la lupte greco-romane.

La lupte libere, LPS Constanța va fi reprezentat de Cristina Roșioru, cea care are mari șanse să cucerească o medalie, și de Gabriela Cuc, o sportivă adusă la Constanța de la clubul din 23 August. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1799 secunde