Primele declarații ale lui Mirel Rădoi ca antrenor al Stelei

130
1
Primele declarații ale lui Mirel Rădoi ca antrenor al Stelei - radoi-1435236532.jpg

Articole recomandate

Mirel Rădoi a susținut prima sa conferință de presă din calitate de antrenor al Stelei. Fostul căpitan din Ghencea a vorbit deschis despre poziția sa la Steaua, despre transferuri și despre situația lotului. 


Potrivit prosport.ro, Mirel Rădoi nu ascunde faptul că el este antrenorul Stelei, deși în acte este trecut ca director sportiv. Fostul internațional român susține că va face cursurile de antrenor, dar nu în următoarele două luni, din cauza programului încărcat al Stelei. 


 "Am venit cu cea mai mare încredere, altfel nu aș mai fi fost aici. Noi avem în staff oameni cu experiență mare. Cred eu că o oarecare experiență avem. Este clar că nu am experiență ca antrenor, dar putem acoperi prin experiența celor doi, Pedrazzini și Nicolae Dică. O spun clar pentru toată lumea, sunt antrenor principal, nu mă ascund în spatele funcției de director sportiv. Sunt natural și nu stau să mă ascund.", a declarat Mirel Rădoi, citat de prosport.ro.


Comentează știrea

rodica
25 iunie 2015
proiect

Oamenii care nu reușesc să facă bani sunt în general influențați ușor de opiniile altor persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2627 secunde