HCDS își așteaptă următorul adversar din Cupa EHF

Președintele Stănescu: "Avem nevoie și de noroc la tragerea la sorți!"

199

Articole de la același autor

După succesul (54-46 la general) împotriva norvegienilor de la BSK Handball Elite, handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța stau cu sufletul la gură în așteptarea numelui ultimului adversar ce le stă în fața accesului în grupele EHF. 


Misiunea nu se anunță deloc a fi una ușoară pentru formația pregătită de sârbul Marko Isakovic, pe lista posibililor oponenți figurând nume sonore ale handbalului european, precum CBM La Rioja, Granollers, Helvetia Anaitasuna (Spania), Chambery, Saint Raphael (Franța), Fuchse Berlin, Magdeburg (Germania), Silkeborg, Esbjers sau Holsebro (Danemarca), Tatabanya (Ungaria) sau Tatran Presov (Slovacia). 


Tragerea la sorți este programată astăzi, în jurul după-amiezii. Partidele din turul trei preliminar sunt programate în perioada 18/19 - 25/26 noiembrie. 


"Am avea nevoie și de un pic de noroc la tragerea la sorți, însă, indiferent de adversar, va trebui să ne pregătim exemplar și să facem tot posibilul să ne calificăm. Formăm o echipă experimentată, puternică și trebuie să ne jucăm șansa negreșit", a declarat președintele HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Reaminintim că, sâmbătă, HCDS a dispus de BSK Handball Elite cu scorul de 24-22 (11-11), iar duminică a învins cu 27-24 (13-12), ambele partide având loc în Sala Sporturilor din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0433 secunde