Premiu surpriză la concursul lunii ianuarie, la Inside Bowling Center

128

Articole de la același autor

Noul an începe în forță la Inside Bowling Center, la arena din incinta City Park Pall urmând a fi organizat, peste câteva zile, primul concurs de bowling amatori din 2016.

"Vacanța a trecut, kilogramele s-au depus, așa că este timpul pentru puțină mișcare. Și, din acest motiv, ne-am gândit că premiul cel mare al concursului de bowling de luna aceasta să fie o bicicletă eliptică, ce îl va ajuta pe marele campion să revină la silueta mult dorită. Trebuie doar puțin antrenament, curaj și o doză de pasiune pentru a pleca acasă cu bicicleta. Dacă ideea vă surâde și încă nu v-ați făcut planuri pentru a merge la sală, participarea la competiție vă poate ajuta", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management din cadrul Inside Bowling Center.

Așadar, constănțenii pasionați de bowling își dau întâlnire duminică, 24 ianuarie, la ora devenită deja tradițională, 10.00. Iar pentru ca loviturile să fie fără greșeală, gazdele pun la dispoziția jucătorilor piste de antrenament la tarife speciale până în ziua precedentă concursului.

Pentru mai multe informații, constănțenii pot suna la numărul de telefon 0241.825.140. Înscrierile se fac la recepția Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Sport : E decembrie, e… bowling!
Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 2.4129 secunde