Concursul lunii martie, la Inside Bowling Center

Premiu în "variantă velo" pentru campionul popicelor

162
Premiu în

Articole de la același autor

"Vine primăvara, bine-mi pare, ies cu bicicleta la plimbare!". Acesta este logo-ul pro-pus constănțenilor de către organizatorii concursului de la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall, eve-niment în care campionul popicelor va pleca acasă în varianta… velo. 


"A venit timpul să facem mișcare, vremea de afară ne îndeamnă la activități în aer liber, iar următorul concurs de bowling amatori orga-nizat de Inside Bowling Center vă poate aduce șansa de a câștiga o super-bicicletă pentru adulți", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mo-nica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center. 


Așadar, constănțenii pasionați de "sportul zeilor" își dau întâlnire duminică, 20 martie, la ora bine știută, 10.00, pregătiți, echipați și super motivați. 


"Garantăm o atmosferă plăcută, distracție, concu-rență și experiență în plus. Nu vor lipsi premiile speciale, cele mai multe strike-uri obținute se recompensează, un motiv în plus pentru jucători să vină să se antreneze înainte de concurs. Și pot face acest lucru la un tarif special, pentru că, odată cu înscrierea oficială, acordăm reduceri oricând, până în ziua precedentă competiției", a explicat Monica Bădărău. 


Înscrierile la concurs se pot face telefonic, la numărul 0241.825.140, sau direct la recepția Inside Bowling Center. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Decembrie 2015
Stire din Sport : E decembrie, e… bowling!
Pagina a fost generata in 0.3937 secunde