Premii surpriză, la concursul de bowling al lunii decembrie

184
Premii surpriză, la concursul de bowling al lunii decembrie - bowling-1448649610.jpg

Articole de la același autor

Puține zile au mai rămas până să intrăm în luna decembrie, iar pentru iubitorii bowlingului, veștile sunt excelente. Și asta pentru că vor avea parte de un nou super-concurs de amatori, o nouă competiție care se va desfășura, într-o atmosferă specifică de sărbătoare, la Inside Bowling Center din incinta City Park Mall. 


"Constănțenilor iubitori ai sportului le dăm întâlnire duminică, 13 decembrie, începând cu ora 10.00, la Inside Bowling Center, locul în care pasiunea se poate transforma în performanță! Și dacă tot este luna cadourilor, merită să vă încercați norocul și să plecați acasă cu un cadou pe cinste. Marele premiu din această lună este o bicicletă, pe care o va câștiga cel care dovedește că are cele mai bune lovituri", a declarat, pentru "Cuget Liber", Monica Bădărău, repre-zentant al departa-mentului Management din cadrul Inside Bowling Center. 


Veștile bune nu se opresc aici, iar pe cei care doresc să se antreneze înainte de marele concurs, gazdele de la Bowling Center îi informează că sunt puse piste la dispoziție, la tarife speciale. 


"Facem această ofertă pentru jucători, pentru a putea să-și exerseze cât mai mult loviturile. Ei vor beneficia de tarifele speciale din ziua înscrierii și până la ora de start a competiției. Îi așteptăm pe toți cei care au curajul să-și învingă emoțiile și nesiguranța, garantând o atmosferă prietenoasă la care vor reveni mereu. Premiile surpriză, diplomele speciale și voia bună nu vor lipsi nici de data aceasta", a adăugat Monica Bădărău. 


Înscrierile se fac la recepția Inside Bowling Center din City Park Mall sau la telefon 0241.825.140. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Iulie 2015
Stire din Diverse : Invitație la o partidă de bowling!
Pagina a fost generata in 1.3863 secunde