Peste 60 de sportive vor participa la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică din comuna Cumpăna

421
Peste 60 de sportive vor participa la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică din comuna Cumpăna - gimnasticaritmica-1555250752.jpg
Zilele trecute, în cadrul Campusului Școlar "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna a avut loc conferința de presă premergătoare Campionatului Național de Gimnastică Ritmică a cărei gazdă este în acest an comuna Cumpăna. 
Au fost prezenți primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, președintele Clubului Sportiv "Victoria Cumpăna", Ion Răuță, antrenoarea echipei de Gimnastică Ritmică din Cumpăna, Elena Vlad, și președintele consiliului de administrație, Elena Frîncu.
Reamintim că localitatea Cumpăna este singura comună din țară care are secție de Gimnastică Ritmică și singura afiliată la Federația Română de Gimnastică Ritmică. În acest an, comuna constănțeană a fost aleasă să găzduiască un astfel de eveniment de o asemenea anvergură, organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Clubul Sportiv "Victoria Cumpăna". 


Competiția, care se va desfășura pe 20 și 21 aprilie, va reuni peste 60 de sportive de la mai multe cluburi din țară din Brașov, Cluj - Napoca, Timișoara, Pitești, Târgu Mureș sau Oradea, cărora li se vor alătura antrenorii și arbitrii. Toți vor fi găzduiți în cadrul Campusului Școlar "Nicolae Dumitrescu". 






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2409 secunde