Performanță notabilă pentru luptătorii Farului. Trei medalii la Naționale

192
Performanță notabilă pentru luptătorii Farului. Trei medalii la Naționale - luptecsfarul-1563911093.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Farul Constanța a fost reprezentat cu succes la Campionatul Național de lupte, care a avut loc, zilele trecute, la Reșița. 


Patru sportivi de la malul mării au luat parte la competiție, trei dintre aceștia urcând pe podium. Răzvan Arnăutu a devenit campion la categoria 63 de kilograme, Florin Tița a câștigat medalia de argint la categoria 60 de kilograme, în timp ce Nicolae Boantă s-a clasat pe locul al treilea la categoria 77 de kilograme. 


Cel de-al patrulea luptător constănțean, Iulian Chelărescu, a încheiat competiția pe locul 5 la categoria 77 de kilograme. 
Antrenorul Grigore Gheorghe a precizat că Răzvan Arnăutu și Florin Tița nu s-au luptat la categoria lor de greutate, aceștia concurând la categorii mai mari. 


La rândul său, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Vasile Vicol, a declarat că este foarte bucuros pentru aceste performanțe ale sportivilor de la CS Farul, mai ales pentru Răzvan Arnăutu și Florin Tița, doi sportivi care și-au sacrificat tinerețea pentru disciplina pe care o practică. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2824 secunde