Pereche constănțeană la Jocurile Olimpice? Horia Tecău dezvăluie cum!

556
Pereche constănțeană la Jocurile Olimpice? Horia Tecău dezvăluie cum! - dddd-1583486503.jpg

Articole recomandate

Fanii tenisului din Constanța visează la o medalie cucerită la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Vicecampionul olimpic de la Rio, Horia Tecău, a dezvăluit însă că lucrurile nu sunt chiar atât de simple.

"În primul rând trebuie să mă calific la Jocurile Olimpice. Pentru a participa chiar și la mixt, trebuie să mă calific la dublu. Situația din clasament nu permite să înscriem automat o echipă la dublu. Avem doar două variante: una e ca Florin (n.r. Mergea) sau Marius (n.r. Copil) să ajungă aproape de locul 50 până la Roland Garros. A doua variantă este ca eu să ajung în primii 10 din lume și atunci mă calific automat și pot lua un partener din România. Eu trag pe partea mea să ajung în primii 10, astfel aș fi sigur că joc și la dublu, dar și la mixt cu Simona Halep", susține Horia Tecău, într-un interviu acordat site-ului Tiebreak.ro.

"Ca să joc cu Simona, eu trebuie să fiu calificat prin clasamentul meu de la dublu. Ar mai fi o variantă: de a primi un wild card. Acesta este acordat de Federația Internațională alături de Comitetul Olimpic. Procentul să fim aleși e unul mic", a conchis Tecău.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5529 secunde