Patru partide pentru "stejari", în luna noiembrie

373
Patru partide pentru

Articole de la același autor

Naționala de rugby a României va disputa trei meciuri în luna noiembrie, toate pe teren propriu: baraj de menținerea în Rugby Europe Championship, cu Portugalia, programat pe data de 10, și două meciuri test World Rugby. Astfel, pe 17 noiembrie, va întâlni Statele Unite ale Americii, urmând ca, pe 24 noiembrie, să joace cu Uruguay. 


De asemenea, pe 3 noiembrie, România A - selecționata secundă va juca într-un meci de pregătire cu Kenya, echipă care se pregătește pentru turneul de recalificare la Cupa Mondială de Rugby din 2019, ce va avea loc la Paris, în luna noiembrie. 
În acest moment, România se află pe locul 17 în clasamentul World Rugby, Portugalia pe 24, Statele Unite ale Americii pe 15, iar Uruguay pe 18. 


România va deschide seria meciurilor din luna noiembrie cu partida de baraj împotriva Portugaliei pentru participarea la ediția 2018-2019 a Rugby Europe Championship. În urma deciziei World Rugby de a descalifica România de la CM 2019 din Japonia și de a o penaliza cu 25 de puncte ca urmare a folosirii unui jucător neeligibil în partidele de calificare, "stejarii" au ajuns pe ultimul loc al clasamentului Rugby Europe Championship 2018. Astfel, România trebuie să joace barajul cu Portugalia, care a câștigat Rugby Europe Trophy 2018, al treilea eșalon valoric, învingătoarea urmând să evolueze în ediția 2018-2019 a Rugby Europe Championship. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Sport : Maria Sharapova, însărcinată!
Miercuri, 19 Septembrie 2018
Stire din Sport : Constănțean campion balcanic la taekwondo
Pagina a fost generata in 1.1021 secunde