Opt medalii pentru România, la Campionatele Mondiale de lupte pe plajă

267
Opt medalii pentru România, la Campionatele Mondiale  de lupte pe plajă - optmedalii-1539019944.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională a României s-a întors cu opt medalii de la Campionatul Mondial de lupte pe plajă, ce a avut loc, zilele trecute, la Sarigerme (Turcia), ocupând prima poziție în clasamentul feminin pe națiuni, cu șapte medalii.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat luptătoarele Ștefania Priceputu (50 kg), Kristza Incze (60 kg), Adina Popescu (70 kg) și Cătălina Axente (+70 kg). Medalia de argint a fost și singura de la masculin, câștigată de Rareș Chintoan (+90 kg), iar bronzul le-a revenit sportivelor Maria Cioclea (50 kg), Beatrice Dukov (70 kg) și Diana Vlăsceanu (+70 kg).

Delegația României a fost coordonată și de antrenorii constănțeni Ioan Giuglea (LPS "Nicoae Rotaru") și Cornelius Trucmel (Poseidon Limanu - 2 Mai).

"A fost un Campionat Mondial foarte reușit, cu o prezență masivă de pe toate continentele și cu un nivel valoric foarte ridicat. Performanța României la aceste Mondiale este cu adevărat meritorie, pentru că, din 2024, acest stil de luptă pe nisip va intra în programul Jocurilor Olimpice", a declarat președintele Federației Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, citată de Agerpres. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.443 secunde