Oferte tentante pe numele puștilor lui Rădoi. Ce cluburi importante se bat pe jucătorii români

485
Oferte tentante pe numele puștilor lui Rădoi. Ce cluburi importante se bat pe jucătorii români - u21-1561216571.jpg

Articole recomandate

După meciurile bune făcute la europeanul U21, pe numele jucatorilor lui Rădoi au început să curgă oferte de la echipele de top ale continentului. 


George Pușcaș, atacantul de la naționala de tineret a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei lui Rădoi, iar cluburile importante care și-au trimis scouteri în Italia n-au rămas indiferente. Pușcaș e aproape de un transfer important în această vara.


Două echipe cu renume din Anglia îi pot îndeplini lui Pușcaș cea mai mare dorința a sa și anume accea să joace în Premier League, scrie sport.ro.


Pușcaș, 23 de ani, joacă la Palermo din vara anului trecut. Sicilienii au plătit în schimbul sau 3,25 milioane de euro. Pușcaș mai are 3 ani de contract în Serie B. George a marcat două goluri pentru România la actualul campionat european, ambele din penalty.


Dar nu numai jucătorul lui Palermo este în atenția formațiilor de top. Ianis Hagi, Tudor Baluta, Cristi Manea, Denis Man, Andrei Radu, Florinel Coman și Alexandru Cicâldau sunt cap de afiș în rândul echipelor mari din Europa. Hagi este intens curtat, în aceste zile, de Ajax Amsterdam, iar pe adresa lui Cicâldău apar numeroase oferte din Spania și Franța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8355 secunde