Obiectivul Simonei Halep pentru 2017: câștigarea unui Grand Slam

135
Obiectivul Simonei Halep pentru 2017: câștigarea unui Grand Slam - simonahalep-1480606594.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut un sezon bun, la finalul căruia a terminat pe poziția a patra a clasamentului WTA, fiind câștigătoare a patru turnee: Madrid, Bucu-rești, Montreal și Rogers Cup. Totuși, con-stănțencei îi lipsește din palmares un trofeu de Grand Slam. 


Simona a acordat, zilele trecute, un interviu pentru revista americană Forbes, în care își radiografiază activitatea din acest sezon, și își stabilește obiectivele pe anul 2017. 


"Sunt mai agresivă, dar nu într-un mod nebunesc, mai mult într-unul inteligent, pentru că nu pot să stau tot timpul aproape de linia de fund a terenului. Cred că mi-am îmbunătățit jocul, lovitura de dreapta 


este mai puternică. Lucrăm la fiecare lovitură și cred că tot jocul meu este mai bun acum. Antrenorul mi-a spus să scurtez aruncarea mingii la serviciu și asta m-a ajutat. Pot să spun că acest an a fost bun pentru mine, din toate punctele de vedere. Primul, și cel mai important, este jocul, pentru că l-am îmbunătățit. Anul viitor, obiectivul meu este să-l îmbunătățesc mai mult, să fiu mai puternică, mai încre-zătoare, să pot juca toate meciurile cu un nivel bun al tenisului. Bineînțeles că nu pot câștiga toate meciurile, dar vreau să îmi fac jocul. Și dacă pierd, să fie meritul ad-versarei. Visul meu este să câștig un Grand Slam, dar nu știu dacă o să se în-tâmple la anul sau într-un viitor mai înde-părtat. Dar lucrez pentru asta", a declarat Simona Halep. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
Stire din Sport : Vești minunate din tenis
Pagina a fost generata in 0.4455 secunde