O pereche de schiuri, marele premiu al concursului de la Inside Bowling Center!

118
O pereche de schiuri, marele premiu al concursului de la Inside Bowling Center! - opereche-1420651509.jpg

Articole de la același autor

Pentru iubitorii "sportului zeilor", anul 2015 începe în for-ță, cu o nouă provocare. După seria petrecerilor de Crăciun și Revelion, constănțenii sunt invitați la un super-concurs de bowling, în care marele premiu pus la bătaie de organizatori este o pereche de schiuri! Competiția se va desfășura la complexul Inside Bowling Center din incinta City Park Mall, în data de 25 ianuarie.

"Gata cu vacanța, îi invităm pe constănțeni să vină să facă mișcare. Duminică, 25 ianuarie, ne întâlnim la Inside Bowling Center, pentru un nou concurs de bowling-amatori. Cu forțe noi, haideți să începem anul cu cele mai bune lovituri! Ca de fiecare dată, am pregătit participanților o serie de surprize, iar marele premiu pe care îl vom oferi de data aceasta este o pereche de schiuri! Așa că nu mai stați pe gânduri prea mult și veniți să vă înscrieți în competiție", este mesajul transmis de Monica Bădărău, reprezentant al departamentului Management al Inside Bowling Center.

Așadar, concursul va avea loc pe 25 ianuarie. La ora 10.00, va începe sesiunea de încălzire, iar apoi se va da startul celor patru partide de bowling. Înscrierile la competiție se pot face direct la recepția Inside Bowling Center sau la telefon 0241.825.140. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Deseară, Cupa Presei la bowling
Pagina a fost generata in 0.4192 secunde