O nouă sportivă a Farului, calificată la Campionatul European

236

Articole de la același autor

Jucătoare de tenis de masă Camelia Mitrofan, legitimată la CS Farul Constanța, a reușit să își câștige dreptul de a participa la Campionatul European de cadeți, ce va avea loc în perioada 9-18 iulie, la Zagreb (Croația), după ce s-a impus în turneul de selecție și calificare de la Bistrița. Sportiva li se alătură celorlalți trei sportivi con-stănțeni calificați deja la turneul continental: Cristian Pletea, Elena Zaharia și Mihaela Plăeașu. 


"Elena Zaharia și Camelia Mitrofan au reușit o performanță excelentă dacă ținem cont de faptul că mai au de jucat la cadeți încă 3-4 ani, fiind foarte tinere, dar în același timp foarte talentate", a declarat antre-norul Viorel Filimon. 


Tot în aceste zile, la Bistrița, are loc și concursul pe echipe "Paleta de Argint", competiție destinată copiilor între 8 și 10 ani, la care iau parte și patru echipe din Constanța: două de la LPS (ambele de fete) și două de la CS Farul (una de băieți și una de fete), toate aflându-se sub coordonarea antrenorilor Viorel Filimon, Dana Micu și Stelian Hașoti. 


Echipa băieților este formată din Victor Durea, Radu Perhaiță, Adrian Dumitrescu, Sebastian Sucală și Bogdan Eden. Prima echipă de fete de la LPS este compusă din Bianca Meiroșu, Lorena Dumitru și Riana Popp, iar cea secundă, din Alessia Bădică, Elizabeta Grigoraș și Mădălina Atanasiu. Fetele ce reprezintă CS Farul sunt Alexia Paraschiv, Amalia Drăgulin și Denisa Dragomir.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2602 secunde