O nouă probă sportivă în programul de Kung Fu - lupte libere chineze

230
O nouă probă sportivă în programul de Kung Fu - lupte libere chineze - onoua-1484495921.jpg

Articole de la același autor

Activitatea Clubului Sportiv Marea Neagră este una din cele mai prolifice din România, gruparea constănțeană de Kung Fu obținând numai în sezonul trecut competițional peste 250 de medalii naționale și internaționale. 


La Campionatul European ce a avut loc în Bulgaria, sportivii pregătiți de Florin Iordănoaia au câștigat șapte medalii, laureați find Robert Sandu și Tudor Bocai. 


"Avem pregătite surprize mari pentru cei care doresc să vină la CS Marea Neagră. Oferim multă muncă, seriozitate și mai ales rezultate. Din punct de vedere al programului competițional, anul acesta vom reintra în circuitul concursului de Karate și vom încerca să aducem medalii. 


În schimb, la Kung-Fu, programul este unul mai încărcat, vom introduce la concursuri o nouă probă sportivă, Shuai Jiao (lupte libere chineze), o probă din care a derivat disciplina Judo", a declarat Florin Iordănoaia, președinte și antrenor în cadrul clubului, 6 Duan Kung-Fu. 


Cei interesați să deslușească tainele Kung-Fu-ului într-un cadru organizat și profesionist pot veni la sala de sport din clădirea "Pro-Dance" din bd. Mamaia, colț cu str. Ion Rațiu, sau în Mangalia, la Casa Tineretului, din șoseaua Constanței.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3508 secunde