Antrenorul CSU Neptun, Ionuț Pușcașu, recunoaște:

"Nu suntem pregătiți pentru Liga Națională"

213

Articole de la același autor

Au trecut doi ani și jumătate de când fostul jucător al HCM Constanța Ionuț Pușcașu și-a asumat pregătirea jucătoarelor de la CSU Neptun. Cu o echipă tânără, moștenea o istorie frumoasă a handbalului constănțean și pornea la drum cu dorința puternică de a readuce performanța la Sala Sporturilor. 


Parcursul Neptunului nu a fost deloc unul lin, ci plin de momente dificile și tensiune, însă pas cu pas, echipa a crescut, a învățat din greșeli, iar în acest moment se află pe locul secund în Divizia A, poziție ce duce în barajul pentru promovarea în Liga Națională. 


"Noi ne-am stabilit ca obiectiv, la începutul sezonului, clasarea în primele patru formații. În acest moment, suntem în grafic, însă poziția din clasament ne obligă să ne dorim mai mult. Vrem să ajungem în play-off, să simțim pe pielea noastră nivelul unei echipe din Liga Națională. Trebuie să recunoaștem că nu suntem pregătiți pentru a ne bate cu echipele din prima ligă. Să ne amintim că, anul trecut, Rapid București defila prin campionat, iar acum gâfâie puternic în Liga Națională (locul 13 din 14). Nu vrem să mergem acolo și să facem act de prezență. Dar rămânem optimiști, sunt sigur că echipa își va continua progresul și în viitorul apropiat vom putea să revenim acolo unde ne este locul", a declarat antrenorul Ionuț Pușcașu. 


Pentru a-și asigura poziția secundă, CSU Neptun mai are de trecut prin cel puțin patru meciuri de foc: acasă cu CSM ll București și CSS Tulcea și alte două deplasări dificile, cu LPS Piatra Neamț și Știința București. 


Următoarea etapă, programată sâmbătă, 24 februarie, de la ora 13, "universitarele" vor întâlni un adversar facil, în deplasare: ACS Spartac București, ocupanta penultimului loc din Divizia A, Seria A.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4046 secunde