Nu renunță la luptă! Simona Halep merge accidentată la Beijing

135
Nu renunță la luptă! Simona Halep merge accidentată la Beijing - simonahalep-1569514125.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în primul set al meciului cu Elena Rybakina, partidă din turul al doilea din cadrul turneului WTA de la Wuhan. Constănțeanca a resimțit o durere puternică în zona lombară și a fost imposibil să mai continue.

În ciuda accidentării suferite care s-ar putea agrava, Simona a luat decizia să meargă la turneul de la Beijing. Jucătoarea de la malul mării va efectua câteva teste medicale în China, pentru a vedea în ce stadiu se află fizicul său.

"Nu este niciodată distractiv să mă retrag dintr-un meci. Din păcate, spatele meu s-a contractat și a fost prea dureros să continui. Mă voi îndrepta spre Beijing, mâine, voi primi tratament și voi rămâne pozitivă, mă pot recupera rapid. Mulțumesc Wuhan pentru ospitalitate și ne vedem anul viitor", a scris constănțeanca pe contul său personal de Twitter.

Simona Halep este la a șasea sa participare la Wuhan Open. Cel mai bun rezultat a fost semifinala din 2016, când a fost învinsă de Petra Kvitova, viitoarea câștigătoare.

În 2014, ea a pierdut la debut, în turul secund, în 2015 a cedat în optimi, iar în 2017 și 2018 a pierdut în turul al doilea, la debut. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9715 secunde