Novak Djokovic a câștigat turneul US Open

100
1
Novak Djokovic a câștigat turneul US Open - novakdjokovicwimbledonchampion40-1442213110.jpg

Articole recomandate

Numărul unu mondial în tenisul masculin, sârbul Novak Djokovic, a câștigat ediția din acest an a turneului US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al anului, după ce l-a învins în finală pe elvețianul Roger Federer, cu 6-4, 5-7, 6-4, 6-4, la arenele Flushing Meadows din New York.


Djokovic s-a impus după trei ore și 20 de minute, la capătul unui meci de înaltă calitate, care a părut să îi aparțină lui Federer (34 ani) până la un moment dat, dar elvețianul a irosit prea multe mingi de break, reușind să transforme doar patru din 23, după cum informează Agerpres.

Sârbul, care a disputat toate cele patru finale de Mare Șlem ale anului (a pierdut doar la Roland Garros), a adunat zece titluri majore la cei 28 de ani ai săi.


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9146 secunde