Nico Rosberg: "Continui deci să cred în mine..."

109
Nico Rosberg:

Articole recomandate

Motivat de o serie de rezultate bune, pilotul german Nico Rosberg (Mercedes) este convins că-l poate învinge pe coechipierul său britanic Lewis Hamilton pe orice circuit, scrie Agerpres.


Deși a avut un debut de sezon mai slab (în comparație cu cel al lui Lewis Hamilton), Nico Rosberg (Mercedes) mai are de recuperat doar 17 puncte până să-l ajungă pe campionul mondial en titre și liderul clasamentului general, înaintea celei de-a 10-a etape a sezonului, Marele Premiu al Ungariei din acest weekend.

Germanul, care a câștigat trei din ultimele cinci Mari Premii (al Spaniei, al Principatului Monaco și al Austriei) și a reușit două locuri doi, se simte capabil să câștige titlul mondial.

''Îmi face mare plăcere să mă bat cu Lewis și sunt convins că pot să câștig fiecare cursă, continui deci să cred în mine', a declarat Rosberg în cotidianul AS.

''Însă există cicluri într-un sezon. Este ca și când mergi la casino și joci la black-jack: poți să câștigi de șapte ori la rând și după aia să nu mai câștigi nimic. Noi doi suntem foarte apropiați unul de altul. Și, oricare ar fi circuitul, dacă fac lucrurile bine, știu că pot să-l bat'', a adăugat Rosberg.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 23 Noiembrie 2014
Stire din Sport : Lewis Hamilton, campion mondial de Formula 1
Pagina a fost generata in 0.4741 secunde