"Nici domnul Țiriac nu are o baghetă magică…"

177

Articole recomandate

Fostul președinte al FRT, George Cosac, a declarat, la finalul Adunării Generale a Federației Române de Tenis, că speră ca noul președinte, Ion Țiriac, să stea în funcție mai mult de șase luni, așa cum a anunțat. 


"Sigur că nici domnul Țiriac nu are o baghetă magică, pentru că, dacă am avea o baghetă magică, l-am pune pe președintele țării să schimbe țara peste zi. Va încerca, nu știe dacă va reuși, dar va încerca. Dar, dacă cluburile, antrenorii nu vor pune umărul, cu siguranță că nu vom reuși nimic. Pofta de mâncare vine mâncând și eu cred că, dacă se va vedea că se mișcă lucrurile, nu va renunța atât de ușor. Dacă va renunța, se va face Adunare Generală de alegeri și se va alege un nou președinte și se va merge mai departe. Indiferent cum se numește președintele, federația trebuie să meargă mai departe", a declarat Cosac. 


Ales, miercuri, vicepreședinte al federației, Cosac a caracterizat mandatul său ca unul de succes și nu exclude varianta de a mai candida la funcția de președinte în viitor. 


"Consider că foarte multă lume din sport mă cunoaște și îmi cunoaște caracterul. Când am fost ales președinte, am fost conștient că nu vin pe viață, ci pe o perioadă determinată și iată că această perioadă deocamdată s-a terminat, poate că voi mai candida pe viitor, depinde ce va rezerva viitorul. Sunt mândru că această ștafetă este preluată de domnul Țiriac și că mandatul meu a fost mandatul cu cele mai multe reușite din istoria Federației Române de Tenis. Este mandatul cu cele mai multe proiecte realizate și implementate, cu cele mai multe competiții organizate, cu cel mai mare concurs de tenis și altele", a mai spus George Cosac.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9564 secunde