Nebunie în Europa League. Liverpool, ultima șansă

186
Nebunie în Europa League. Liverpool, ultima șansă - nebunie-1462375452.jpg

Articole de la același autor

În această seară, vom afla numele celor două formații ce se vor duela, pe 18 mai, pe stadionul "St. Jakob-Park" din Basel (Elveția), pentru trofeul UEFA Europa League, ediția 2015/2016.

De la ora 22.05, în direct pe PRO TV, Liverpool (Anglia) va întâlni, pe teren propriu, "submarinul galben" Villarreal (Spania), în ultima șansă de a prinde cupele europene în sezonul viitor. Partida tur din Spania s-a încheiat cu victoria ibericilor, scor 1-0, gol marcat de Adrian Lopez, în minutul 90+2. Cu siguranță, "cormoranii" nu vor depune armele și vor ataca din prima secundă, împinși de la spate de "nebunul" Jurgen Klopp, dar și de cei mai pătimași suporteri din Anglia.

Pe DolceSport, de aceeași oră, se va disputa și confruntarea dintre Sevilla (Spania) și trupa antrenată de românul Mircea Lucescu, Șahtior Donețk (Ucraina). În tur, partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2 (Marlos 23, Stepanenko 36 / Vitolo 6, Gameiro 82 - penalty).

Echipa care va câștiga trofeul se va califica direct în grupele UEFA Champions League. În acest moment, Villarreal și Șahtior au locul asigurat în următoarea ediție a celei mai prestigioase competiții europene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2849 secunde