Președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu:

"Ne dorim reluarea campionatului. Virusul va fi și în august, și în decembrie!"

408

Articole de la același autor

Conducerea HC Dobrogea Sud susține ca finalul de sezon să fie disputat pe teren, variantă propusă de Federația Română de Handbal în cazul încheierii stării de urgență pe 15 mai. Deși sunt handbaliști și cluburi în țară care ar dori "înghețarea" sezonului din motive de siguranță, constănțenii sunt de părere că posibilitatea revenirii pe teren trebuie luată în calcul după 15 mai, în funcție de evoluția pandemiei Covid-19.

"Părerea mea este că acest virus va exista și în iunie, și în august, și în decembrie. Vrem, nu vrem, trebuie să ne obișnuim cu el. Ne-am dori să se reia activitatea sportivă, ne este dor de handbal, dar vrem să jucăm în condiții sigure.

Nu cred că varianta disputării ultimelor trei etape de campionat sub formă de turneu este cea mai bună. Ar fi prea multe meciuri într-un timp scurt, mai ales după două luni de pauză. Noi am vrea să se joace acasă la fiecare. Dacă se va putea cu spectatori, cu atât mai bine, jucăm și pentru ei, dar aceste aspecte se vor lămuri după 15 mai, când vom avea mai multe date legate de evoluția coronavirusului.

În privința Cupei României, ne bucurăm că turneul Final Four se va desfășura la Constanța. Marea mea temere este că s-ar putea să se joace fără spectatori", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu.

XXX

Conform variantei aprobate de Consiliul de Administrație al FRH în ședința de miercuri, 22 aprilie, play-off-ul și play-out-ul Ligii Naționale masculine au fost anulate, iar ultimele trei etape din sezonul regulat ar trebui să se dispute sub forma unui turneu, între 9 și 11 iunie.

Turneul Final Four al Cupei României a fost programat la Constanța, pe 24-25 iunie. Decizia finală va fi luată în următoarea ședință de CA, pe 18 mai. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.469 secunde