Naționalele de Taekwondo, pentru prima dată la Constanța

219
Naționalele de Taekwondo, pentru prima dată la Constanța - nationalele-1462375327.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 7 și 8 mai, la Sala Sporturilor din Constanța, va avea loc a XlX-a ediție a Campionatului Național de Taekwondo WTF (juniori și seniori), pentru prima dată în istoria orașului Constanța, dar și Cupa Tomis pentru copii și cadeți, ediția l, competiție organizată de CS Tae Keon Hârșova, în parteneriat cu Federația Română de Taekwondo WTF.

La startul întrecerii, s-au înscris sportivi reprezentând 35 de cluburi de Taekwondo din 21 de județe ale țării. În total, vor fi prezenți aproximativ 1.400 de participanți, iar luptele vor fi supervizate de 22 de arbitri acreditați de către Federația Română de Taekwondo WTF.

Din județul Constanța, vor lua startul luptători de la CS Tae Keon Hârșova, CSM Mihail Kogălniceanu, CS Asiart Hârșova, CS Marina Constanța, CS Dacia Mircea Vodă.

"Am obținut rezultate foarte bune în ultima perioadă și sperăm să obținem cât mai multe medalii la Campionatul Național. Suntem acasă, vrem ca publicul să fie de partea noastră și poate să fim pe o treaptă cât mai înaltă a podiumului Cupei Tomis. Ar fi frumos să câștigăm cupa, mai ales că este prima ediție", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihaela Micu, președintele CS Tae Keon Hârșova. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6111 secunde