Naționala României U21 a umplut poarta Farului

162
Naționala României U21 a umplut poarta Farului - nationala-1596807811.jpg

Articole de la același autor

Programată inițial la Buftea, partida amicală dintre reprezentativa națională de tineret a României și Farul Constanța s-a disputat în cele din urmă, joi seară, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia. Întâlnirea s-a încheiat cu victoria jucătorilor conduși de selecționerul Adrian Mutu, cu scorul de 6-0, pentru România U21 marcând Andrei Chindriș (min. 32), Valentin Costache (min. 42), George Ganea (min. 49 și 37) și Cîmpanu (min 83 și 90).

Pentru jucătorii antrenați de Ianis Zicu a fost primul test susținut în vederea viitorului sezon, sâmbătă, de la ora 10.00, pe stadionul "Juventus Colentina" din București, FC Farul urmând să întâlnească, într-un nou meci amical, nou-promovata în Liga a 2-a FC Universitatea Craiova 1948.

Pentru România U21 au jucat cei patru fotbaliști de la FC Viitorul Constanța, trei dintre ei fiind titulari, fundașul Virgil Ghiță, căpitanul echipei, schimbat la pauză, și mijlocașii Andrei Ciobanu și Carlo Casap, precum și atacantul George Ganea, trimis în teren după pauză, care a reușit o dublă în partea a doua a întâlnirii.

În repriza a doua a fost folosit și mijlocașul Tudor Băluță, fostul jucător al Viitorului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 08 August 2020
Stire din Sport : Gabriel Iancu, golgheter în Liga I
Pagina a fost generata in 1.4946 secunde