Naționala de Fed Cup a României va întâlni Elveția, în barajul Cupei Mondiale

132
Naționala de Fed Cup a României va întâlni Elveția, în barajul Cupei Mondiale - nationala-1518544378.jpg

Articole de la același autor

Naționala de Fed Cup a României va juca împotriva Elveției, în barajul pentru Cupa Mondială, pe teren propriu, cel mai probabil la Cluj. Duelul este programat în zilele de 21 și 22 aprilie. 


Căpitanul nejucător Florin Segărceanu a declarat, ieri, că România pornește favorită în această confruntare, însă jucătoarele trebuie să fie foarte atente. 


România are șase jucătoare în Top 100 (Simona Halep - 2, Irina Begu - 37, Sorana Cîrstea - 38, Mihaela Buzărnescu - 43, Ana Bogdan - 86, Monica Niculescu - 92), iar Elveția, doar trei, Timea Bacsinszky - 42, Belinda Bencic - 73, Viktorija Golubic - 100, din echipă făcând parte și Jil Teichmann - 134. 


"Dacă ne uităm la clasamentul WTA, putem spune că pornim favoriți, dar trebuie să fim atenți. Din experiența mea, surprize pot apărea oricând. Fetele trebuie să fie concentrate la fiecare meci, indiferent pe cine au în față. Cel mai mult mă bucur că jucăm acasă acest meci cu Elveția și sper să jucăm tot la Cluj. Ar fi un avantaj imens să mergem din nou acolo, să avem publicul acela în spate. Condițiile de la Cluj sunt ideale pentru pregătire, pentru meci, iar publicul - senzațional", a declarat Segărceanu. 
România și Elveția sunt la egalitate în meciurile directe, 3-3. România a câștigat primul meci, în 1978, la Melbourne, în turul al doilea al Grupei Mondiale, scor 3-1, în 1980, tot în turul secund al Grupei Mondiale, scor 2-1, la Berlin, și în 2007, la Plovdiv, scor 2-1, în Grupa I a zonei Europa-Africa. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0216 secunde