"Muschetarii" constănțeni încep Naționalele la Satu Mare

134
Începând de mâine, scrimerii de la CS Farul Constanța vor începe participarea la Campionatul Național individual și pe echipe - Superligă, categoria spadă masculin seniori. Competiția se va ține la Satu Mare, până duminică și va reuni cele mai puternici cluburi din țară. De la Farul vor participa șapte sportivi, antrenați de Mihaela Ion: Cosmin Kortyan, Laurențiu Gherman, Dan Măcelaru, Bogdan Ciucuraș, Alin Cristian, Dumitru Costrășug, Nicolae Drăgoi.

"Va fi o competiție grea. La individual, sper să avem măcar un sportiv în primii opt și încă doi, trei în primii 16. Vor participa cam opt sportivi de la Satu Mare și Oradea, care fac parte din lotul național. Sunt foarte buni și va fi greu să ne apropiem de primele locuri. La echipe, încercăm să ne clasăm mai sus. Anul trecut am fost pe locul 5, dar acum sperăm să avem o evoluție mai bună. Este important să fim în primele șase echipe, care formează Superliga", a declarat, pentru "Cuget Liber", Mihaela Ion.

Luna viitoare, vor urma alte două competiții de scrimă: 10-12 mai, spadă feminin și 13-15 mai, floretă masculin, ambele la București. CS Farul va participa cu grupele antrenate de Horia Gheorghe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.657 secunde