Moș Crăciun vine pe bicicletă la Constanța

275
Moș Crăciun vine pe bicicletă la Constanța - moscraciun-1576183931.jpg

Articole de la același autor

Ediția a opta a concursului "Moș Crăciun pe bicicletă" va avea loc, în acest an, pe data de 21 decembrie. Competiția, organizată de Clubul Județean de Ciclism Constanța, în parteneriat cu Tomis Bike Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, a devenit una deja tradițională în orașul de la malul mării. 


"De opt ani, în Constanța, Moș Crăciun vine nu cu sania trasă de reni, ci cu bicicleta. Este un eveniment care ne este extrem de drag. Prin acest eveniment, încercăm să le aducem zâmbetul pe buze celor mici și mari și să îi îndreptăm către sport", a precizat Victor Bănescu, președintele Clubului Sportiv Bilal Constanța. 


Startul va fi dat la ora 11.30, din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, iar traseul va fi următorul: Casa de Cultură - Bd. 1 Decembrie 1918 - Bd. 1 Mai - Bd. Ferdinand - str. Mircea cel Bătrân - Bd. Tomis - Parcul Tomis 2 - Bd. Alexandru Lăpușneanu - intrare în parcul Tăbăcărie pe lângă City Park Mall - ieșire din parc pe la rondul de la Dobrogea - Bd. Aurel Vlaicu - sosire la VIVO Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5006 secunde