Moment festiv pentru juniorii Academiei "Gheorghe Hagi"

212
Moment festiv pentru juniorii Academiei

Articole de la același autor

Hotelul Iaki din stațiunea Mamaia a găzduit, vineri, un eveniment dedicat tuturor grupelor de copii și juniori ale Academiei "Gheorghe Hagi". La încheierea festivă de an, au luat parte, printre alții, președintele Academiei Hagi, Paul Peniu, președintele FC Viitorul, Gică Popescu, și Neculai Tănasă, vicepreședintele academiei. 


Toți micuții fotbaliști care au fost prezenți la festivitate au primit cadouri. Totodată, au fost premiați cei mai buni trei jucători de la fiecare grupă de vârstă și au fost acordate patru premii speciale. Astfel, au fost premiați cel mai bun portar (David Dincă, 2004), cel mai bun fundaș (Gabriel Dănuleasa, 2003), cel mai bun mijlocaș (Roberto Mălăele, 2003) și cel mai bun atacant (Ștefan Bodișteanu, 2003). 


"Îi felicit pe toți copiii pentru ce au realizat în acest sezon. Pentru mine, toți sunt campioni. A fi sportiv înseamnă să vii cu plăcere în fiecare zi la antrenament și să ai puterea să o iei de la capăt după un eșec. Copiii sunt la începutul unui drum pe care li-l doresc cât mai lung și mai frumos. Un an nou, de 2020 de ori mai bun!", a spus Gică Popescu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5899 secunde