Modelul noului echipament al echipei FCSB, inspirat din arderile de carbon de la suprafața unei stele

171
Modelul noului echipament al echipei FCSB, inspirat din arderile de carbon de la suprafața unei stele - fcsb21-1562874780.jpg

Articole recomandate

Clubul de fotbal FCSB a prezentat, joi, pe site-ul său oficial, noul echipament pe care îl vor purta jucătorii în sezonul 2019-2020, modelul acestuia fiind "inspirat din arderile de carbon de la suprafața unei stele în proces de evoluție".

"Ziua de 11 iulie nu reprezintă doar debutul în sezonul competițional 2019-2020, ci și momentul lansării noului echipament de joc Nike pentru partidele de pe teren propriu ale FCSB. Astfel, în partida cu FC Milsami Orhei, din preliminariile UEFA Europa League, din această seară, roș-albaștrii se vor prezenta în fața propriilor suporteri în echipamentul care va fi folosit în următorii doi ani", se menționează pe site-ul citat.

FCSB a organizat o ședință foto specială pentru acest eveniment, la care au participat Andrei Vlad, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Dennis Man și Bogdan Planic, imaginile putând fi vizualizate în galeria foto de pe site.

Conform comunicatului FF Group, partenerul FCSB și distribuitorul oficial al Nike în România, noul echipament este insipirat din roșul termic al unui corp ceresc numit Red Giant.

"FCSB începe drumul spre grupele UEFA Europa League în noul echipament de joc Nike, ale cărui culori sunt inspirate din roșul termic al unui corp ceresc numit Red Giant. Tricoul este roșu incandescent cu inserții de roșu închis, ce formează un model inspirat din arderile de carbon de la suprafața unei stele în proces de evoluție. Gulerul are un design modern, de culoare albastru intergalactic și se continuă până la baza gâtului. Inspirația pentru alegerea culorilor noului echipament o reprezintă Red Giant - o stea gigantică luminoasă aflată în ultima etapă de evoluție - evidențiind maturitatea și potențialul echipei FCSB, dar și așteptările pentru sezonul competițional 2019 - 2020. Materialul folosit în crearea noului echipament înglobează o tehnologie superioară pentru evaporarea îmbunătățită a transpirației în timpul jocului. Kitul este completat de un șort de culoare roșu închis și două seturi de jambiere albastre, asortate cu tricoul", se arată în comunicatul publicat de FCSB pe site-ul său.

Echipamentele sunt realizate ca și în sezoanele precedente din poliester reciclat. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. Începând cu anul 2010, producătorul a folosit peste 4 miliarde de astfel de sticle pentru producerea echipamentelor de fotbal.

Jucătorii echipei FCSB vor folosi în premieră noul echipament, în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul "Marin Anastasovici" din Giurgiu, în meciul cu formația Milsami Orhei din Republica Moldova din manșa I a primului tur preliminar al Europa League.

Sursa: Agerpres 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9994 secunde