Coechipieri la HC Dobrogea Sud

Mocanu și Malinovic, adversari în preliminariile Campionatului Mondial

169
Mocanu și Malinovic, adversari în preliminariile Campionatului Mondial - handbal-1580671409.jpg

Articole de la același autor

Coechipieri la HC Dobrogea Sud, Marius Mocanu și Dejan Malinovic își vor încrucișa brațele într-o luptă care pe care, în calificările pentru Campionatul Mondial din 2021. 


Sorții i-au rezervat naționalei României pentru primul baraj, din aprilie, un adversar redutabil: Bosnia-Herțegovina, echipă care a evoluat la EURO 2020, într-o companie selectă în grupă, alături de Franța, Norvegia și Portugalia. Deși au bifat trei înfrângeri la EURO, Malinovic & comp au arătat că alcătuiesc o echipă redutabilă și au toate motivele să fie optimiști. 


"Va fi greu, dar primul meci este în România, o șansă mare pentru noi. România are echipă bună, interi, pivoți experimentați, Popescu, Șimicu, Grigoraș joacă în Franța. Returul va fi la noi acasă și, 100%, sala va fi arhiplină! Vin 5-6.000 de oameni la Tuzla", a declarat Dejan Malinovic, citat de site-ul oficial al clubului. 


"Mejdan Hall" din Tuzla, al treilea oraș al Bosniei, a devenit, în ultimele preliminarii, gazda naționalei. Meciul tur va fi în România, pe 15/16 aprilie, iar returul, în Bosnia, pe 18/19 aprilie. Învingătoarea din dubla manșă va mai juca un baraj, în luna iunie, contra uneia dintre formațiile clasate pe locurile 4-20 la EURO 2020. 


"În calificările din Italia, am jucat cu Chikovani (n.r. - contra Georgiei), acum ne vom bate cu Malinovic. Bosnia este un adversar redutabil, chiar dacă nu are un nume ca Rusia sau Polonia. Va fi greu, mai ales că al doilea meci este la ei acasă. Acum, însă, și eu și Dejan ne pregătim împreună, la Constanța, pentru că urmează un meci foarte greu cu Dinamo, care are probabil cea mai bună echipă din ultimii 20 de ani", a spus, la rândul său, Marius Mocanu. 


Deseară, derby-ul cu Dinamo  
Derby-ul etapei a 16-a a Ligii Naționale de handbal masculin, care le aduce față în față pe HC Dobrogea Sud și Dinamo București, se dispută, deseară, de la ora 18.25 (în direct la TVR 1), la Sala Sporturilor din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6071 secunde