Mister total! HC Dobrogea Sud își prezintă, astăzi, noul antrenor

766
Mister total! HC Dobrogea Sud își prezintă, astăzi, noul antrenor - mister-1507563186.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud Constanța joacă, astăzi, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, împotriva Potaissei Turda, într-un meci contând pentru etapa a Vll-a a Ligii Naționale de handbal masculin. Partida este transmisă, în direct, pe TVR 1 și TVR HD. 


Eșecul din runda precedentă, de la Focșani (19-21), nu a rămas fără ecouri în tabăra constănțeană. Antrenorul francez Christian Gaudin și-a încheiat colaborarea cu HCDS, iar președintele Ionuț Stănescu a ținut să asigure că până la duelul cu Potaissa Turda, echipa va avea un nou antrenor. 


În cursul zilei de ieri, s-au purtat negocieri cu mai mulți tehnicieni, însă doar unul va avea câștig de cauză. 


"Nu vrem să grăbim lucrurile inutil. Până mâine (n.r. - astăzi), HCDS va avea un nou antrenor. Îl vom prezenta la meciul cu Turda. Cu siguranță, va fi decizia cea mai bună", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ionuț Stănescu. 


Suporterilor constănțeni nu le rămâne decât să aștepte. Mulți dintre aceștia consideră oportună aducerea unui antrenor care cunoaște echipa, iar alții consideră că un suflu nou ar fi binevenit. Ultimii trei tehnicieni care au antrenat la Constanța sunt sârbii Zvonko Sundovski, Djordje Cirkovic și Aihan Omer. Primul este selecționer al naționalei Israelului, Cirkovic s-a întors în Serbia, acolo unde coordonează o academie de handbal din Vojvodina, iar "Turcul" este fără angajament, preocupat de școala sa de handbal, HC Omer. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5749 secunde