Mircea Lucescu revine în fotbal! Destinația: Elveția

237
Mircea Lucescu revine în fotbal! Destinația: Elveția - 1-1577266054.jpg

Articole recomandate

Mircea Lucescu (74 de ani) este gata să revină în fotbal. După ce negocierile cu Santos au picat, antrenorul român a primit o nouă propunere. Presa din Elveția scrie că "Il Luce" este în negocieri avansate cu Sion, potrivit Digi 24.



Jurnaliștii de la Blick anunță că patronul celor de la FC Sion, Christian Constantin, "s-a întâlnit cu legendarul Mircea Lucescu". "Căutarea unui antrenor la FC Sion a intrat în linie dreaptă. Christian Constantin a găsit succesorul ideal în Mircea Lucescu", scrie sursa citată.


Elvețienii scriu că șeful de la Sion își dorește să anunțe noul antrenor de Crăciun și că Mircea Lucescu este favorit. Christian Constantin s-a întâlnit luni cu Mircea Lucescu și sunt șanse mari ca antrenorul român să revină pe bancă.


"Mircea Lucescu nu este singurul cu care discut. Am o listă de 4 sau 5 nume. Garanteaz că vom începe anul 2020 cu un nou antrenor. Pe 2 ianuarie, el va fi la antrenament. Așa că ne vom decide în câteva zile. Imediat după Crăciun.", le-a spus Christian Constantin celor de la Blick.


Blick precizează că întâlnirea dintre Mircea Lucescu și numărul 1 de la Sion a avut loc luni în localitatea elvețiană Martigny. Acestea ar fi fost negocierile finale pentru preluarea echipei și cele două părți ar fi ajuns la un acord.


Sion se află pe locul 7 în Elveția, cu doar 21 de puncte acumulate în 18 etape. Liderul Young Boys are 38 de puncte.

Mircea Lucescu nu a mai antrenat de aproape un an. Ultima sa experiență a fost la naționala Turciei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4393 secunde