Milioane de lei, din bani publici, pentru sportul constănțean. Care sunt echipele beneficiare

352
Milioane de lei, din bani publici, pentru sportul constănțean. Care sunt echipele beneficiare - bani-1565821332.jpg

Articole de la același autor

Miercuri a fost o zi excelentă pentru sportul constănțean. În sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța. Pe ordinea de zi, s-au aflat 15 puncte, iar toate priveau finanțarea cluburilor și asociațiilor sportive din orașul de la malul mării. 


În sală au fost prezenți doar 23 de consilieri, 4 fiind absenți. Aceștia au votat pentru toate cele 15 puncte aflate pe ordinea de zi. Pentru toate aceste puncte, consilierii au votat exact la fel: 16 au fost pentru, iar 7 (liberalii), împotrivă. 
Astfel, cei mai mulți bani ajung la Handbal Club Dobrogea Sud, echipă care va primi din bugetul local suma de nouă milioane de lei. 


Asociația Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanța va beneficia de patru milioane de lei, Clubul Sportiv Tomitanii va primi două milioane de lei în sezonul competițional 2019-2020, iar Clubul Sportiv Farul Constanța își va completa conturile cu 1.100.000 de lei. 


Asociația Baschet Club Athletic Constanța se va alege cu suma de 1.200.000 de lei, iar Clubul Sportiv Phoenix Constanța va primi tot suma de 1.200.000 de lei. 


Clubul Sportiv Universitar Neptun va primi 500.000 de lei din bugetul local, iar Clubului Sportiv Cleopatra Mamaia îi va reveni suma de 700.000 de lei. 
Asociația Club Sportiv Top Star Table Tennis Constanța va primi suma de 400.000 de lei, Asociația Club Sportiv Top Volei 05 Constanța - 300.000 de lei, Clubul Sportiv Știința Constanța - 200.000 de lei, Asociația Club Sportiv Academia de Volei Tomis Constanța - 300.000 de lei, Asociația Club Sportiv Frontiera Tomis Constanța - 70.000 de lei, iar Asociația Club Sportiv Selena SN Constanța - 120.000 de lei. 


"Finanțarea nu se face după ureche. Ținem cont de obiective și de istoricul cluburilor. Vreau să le transmit tuturor conducătorilor de cluburi că această competiție care există între ei trebuie să se transforme într-o unire. Trebuie să ne mândrim cu oameni precum Ilie Floroiu, Simona Halep, Laurențiu Toma, Gheorghe Hagi și așa mai departe", a precizat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, în cadrul ședinței. 


Acesta a ținut să facă și următoarea precizare: "Voi face un amendament - pentru a liniști toate zvonurile potrivit cărora se îmbogățesc conducătorii și managerii de cluburi: aceștia vor avea salariu decontat de municipalitate de maxim 4 salarii minime pe economie, acesta să fie venit net". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6559 secunde