Mihai Stoica, George Copos și Gheorghe Popescu își vor executa pedeapsa în regim închis

327
Mihai Stoica, George Copos și Gheorghe Popescu își vor executa pedeapsa în regim închis - ceitrei-1395763426.jpg

Articole recomandate

Mihai Stoica, George Copos și Gheorghe Popescu, condamnați în Dosarul Transferurilor, își vor executa pedeapsa în regim închis, a decis Comisia specială de la Penitenciarul Rahova, unde sunt închiși aceștia, transmite B1.ro.
Ioan și Victor Becali, Cristian Borcea și Jean Pădureanu sunt în continuare în perioada de carantină la Penitenciarul Poarta Albă. Gigi Nețoiu este în continuare în carantină la Penitenciarul din Craiova.
În cursul acestei săptămâni urmează să li se stabilească și lor regimul de detenție, dar și penitenciarul unde vor executa pedeapsa.
Curtea de Apel București i-a condamnat, în 4 martie, pe Jean Pădureanu la trei ani și patru luni de închisoare, pe George Copos la trei ani și opt luni, pe Mihai Stoica la trei ani și șase luni, pe Cristian Borcea și Ioan Becali la câte șase ani și patru luni, pe Victor Becali la patru ani și opt luni, pe Gheorghe Popescu la trei ani, o lună și zece zile, iar pe Gigi Nețoiu la trei ani și patru luni de închisoare cu executare.
Pe lângă pedepsele cu închisoarea pe care le au de ispășit, condamnații din dosarul Transferurilor au de restituit statului sume importante de bani. Pe lângă cele aproape 10 milioane de euro prejudiciu, cei opt sunt nevoiți să dea înapoi și banii cheltuiți în cei aproape opt ani de anchetă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5541 secunde