Mihai Covaliu salută decizia Simonei Halep de a participa la JO 2020

196
Mihai Covaliu salută decizia Simonei Halep de a participa la JO 2020 - mihai-1530550877.jpg

Articole recomandate

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a salutat decizia Simonei Halep, nr. 1 mondial al tenisului feminin, de a participa la Jocurile Olimpice și dorința ei de a obține o medalie în competiția de la Tokyo, informează site-ul COSR, consultat de Agerpres. 


"Noul obiectiv al Simonei Halep este unul normal pentru un lider mondial și câștigător de Grand Slam. Mă bucură faptul că cea mai bună jucătoare de tenis a lumii își dorește o medalie de aur cu România la Jocurile Olimpice. Simona este o jucătoare completă, complexă, care s-a maturizat, a depășit o barieră importantă odată cu câștigarea primului turneu de Grand Slam și știe să-și fixeze în continuare obiective de performanță înalte, pentru care să se mobilizeze total. 


Dacă pentru câștigarea unui turneu a fost aplaudată la scenă deschisă de 20 de mii de români, după ce va câștiga medalia de aur la Jocurile Olimpice o vor aplauda 20 de milioane. Sunt sigur că Simona are această capacitate și poate intra într-o galerie selectă, alături de alți lideri mondiali care au devenit campioni olimpici, precum Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal sau Serena Williams", a declarat Mihai Covaliu. 


Simona Halep, nr. 1 WTA, se află la Londra, unde, astăzi, va juca primul ei meci la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, în compania japonezei Kurumi Nara.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4821 secunde