Mihai Covaliu: "La Jocurile Olimpice, se pot întâmpla minuni"

225

Articole de la același autor

Echipa Olimpică a României care va participa la Jocurile Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, programate în perioada 9-25 februarie, a fost prezentată oficial de COSR în cadrul unei ceremonii care a avut loc, ieri, la Sala Polivalentă din cadrul Complexului Sportiv "Sydney 2000" din Izvorani. 


Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că își pune speranțe în toți cei 28 de sportivi români ce vor fi prezenți în Coreea de Sud, precizând că la "Jocurile Olimpice se întâmplă minuni". 


"E foarte important că sportivii noștri au ajuns la această ediție a Jocurilor Olimpice. Ei trebuie să concureze cu încredere și să facă o performanță notabilă. Este momentul lor și vom fi alături de ei pentru a-i ajuta să realizeze o performanță bună. Eu îmi pun speranțe în toți sportivii, fiecare are șansa lui. Fiecare poate prinde o zi extraordinară și să facă o performanță la care nici nu se gândește. La Jocurile Olimpice se întâmplă minuni, la Jocurile Olimpice te poți autodepăși. Dacă intri cu mentalitatea asta, ai toate șansele să reușești", a spus Covaliu. 


Printre cei 28 de sportivi, se regăsesc și sportivele Andreea Grecu (legitimată la CSSI Mamaia) și Maria Constantin (antrenor în cadrul CSSI Mamaia), antrenate de prof. Paul Neagu, ce vor forma echipajul de bob - 2 persoane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3831 secunde