Mihaela Buzărnescu debutează, azi, la Wimbledon

131
Mihaela Buzărnescu debutează, azi, la Wimbledon - ad01njexzjnjyje0zgjioty4ywyynmzi-1561978447.jpg

Articole recomandate

Mihaela Buzărnescu va intra în focul luptei la Wimbledon, al treilea Grand Slam al sezonului. Românca de pe locul 53 WTA o va avea ca adversară pe americanca Jessica Pegula, aflată cu 19 poziții mai jos. Va fi prima întâlnire dintre cele două jucătoare. Sezonul trecut, Mihaela Buzărnescu a fost eliminată în turul 3 la Wimbledon.

Mihaela Buzărnescu va trebui să apere în această ediție a turneului londonez cele 130 de puncte WTA pe care le-a obținut anul trecut, când a fost eliminată greu de Karolina Pliskova, în turul 3.

După acel meci de la Wimbledon, revelația anului 2018 în tenisul feminin a scris pe contul său de Twitter despre cât de aproape a fost de una dintre cele mai mari victorii ale carierei sale.

"Astăzi am fost aproape, atât de aproape, dar aproape nu este suficient când joci cu un adversar de top 10. E momentul să mă concentrez pe proba de dublu, acolo unde fac pereche alături de Irina Begu", a scris Mihaela Buzărnescu, în limba engleză, pe conturile sale de Twitter și de Facebook, scrie digisport.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4326 secunde