Mesajul superb al Simonei Halep pentru Bianca Andreescu, după succesul istoric de la US Open

226
Mesajul superb al Simonei Halep pentru Bianca Andreescu, după succesul istoric de la US Open - 1567896081912-1567927516.jpg

Articole recomandate

Bianca Andreescu (19 ani) este noua senzație din tenisul mondial. Jucătoarea din Canada cu origini românești a câștigat turneul de la US Open, după o finală de vis cu Serena Williams, scor 6-3, 7-5, scrie digisport.ro


Bianca Andreescu a primit felicitări din toate părțile, inclusiv de la Serena Williams, adversara sa din finală. Printre cei care au felicitat-o este și Simona Halep, campioana de la Wimbledon. "Felicitări Bianca Andreescu pentru performanța extraordinară și pentru primul tău turneu de Grand Slam câștigat. România este mândră de tine", a scris Simona Halep pe Twitter.


Interesant este faptul că, după victoria fantastică de la Flushing Meadows, Bianca Andreescu o va depăși, de luni, pe Simona Halep în clasamentul WTA. Astfel, Andreescu va fi noul număr 5 WTA, în timp ce campioana de la Wimbledon va ocupa poziția 6.


Ce a spus Bianca Andreescu, după finala de la US Open 2019
Bianca Andreescu a fost extrem de fericită după performanța fantastică pe care a reușit-o. 


"E greu de explicat, e greu de spus în cuvinte. Am muncit mult să ajung aici. Anul acesta a fost ca un vis pentru mine. Faptul că am ajuns aici să joc aici cu Serena, o legendă, este ceva unic. Am încercat să pășesc pe teren și să nu mă gândesc la adversară. Sunt mândră de cum am jucat", a spus Bianca Andreescu, la finalul partidei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3941 secunde