Liga Națională de handbal masculin

Mega-duel HCDS - Minaur Baia Mare, deseară, la Sala Sporturilor

532
Mega-duel HCDS - Minaur Baia Mare, deseară, la Sala Sporturilor - hcds-1576100159.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud are motoarele turate în vederea confruntării "de foc" ce va avea loc, deseară, de la ora 18.25, la Sala Sporturilor din Constanța. Elevii lui Djordje Cirkovic primesc vizita Minaurului Baia Mare, o formație redutabilă atât pe teren propriu, cât și atunci când joacă în deplasare. 


Handbaliștii de la malul mării vin după calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, acolo unde vor juca, sâmbătă, în deplasare, cu CSM Alexandria, astfel că au un moral foarte bun. 


Programul competițional este extrem de încărcat și, cel mai probabil, tehnicianul echipei de pe litoral va folosi cea mai bună garnitură pe care o are la dispoziție în meciul cu Minaur, pentru ca, la Alexandria, să introducă în teren jucători care au prins mai puține minute în actuala ediție de campionat. 


Atunci când vine vorba de meciuri importante la Constanța, publicul este un factor foarte important. În urmă cu doar câteva zile, președintele HCDS, Ionuț Stănescu, îndemna suporterii să vină în număr cât mai mare la sală, pentru că echipa are nevoie de susținere. HCDS joacă din ce în ce mai bine de la meci la meci, iar suporterii se bucură de un adevărat spectacol handbalistic. 


Partida cu Minaur este foarte importantă, mai ales că Buricea și compania au o revanșă de luat. În tur, băimărenii s-au impus pe teren propriu, scor 25-23. 


HCDS va ataca din toate pozițiile în partida cu Minaur pentru a obține victoria și pentru a avansa în clasament. Buricea va fi prezent mai mult ca sigur pe teren, încercând să își coordoneze coechipierii, în timp ce căpitanul Zoran Nikolic va încerca să penetreze poarta adversă. Brazilianul Fabio Rocha Chiuffa este o "armă letală" atunci când este introdus în teren, iar stilul său spectaculos ar putea să îi surprindă pe cei de la Baia Mare. 


Un punct forte ar putea fi și folosirea portarului egiptean Karim Hendawy, cel care a pus în mai multe rânduri lacăt porții. 
În acest moment, HCDS se află pe locul 6 în Liga Zimbrilor, cu 20 de puncte, fiind la egalitate cu SCM Politehnica Timișoara, însă cu un golaveraj superior. În cazul unei victorii, HCDS ar acumula 23 de puncte și ar egala-o pe CSM București, o formație de asemenea implicată în lupta pentru titlu. 


Meciul este transmis în direct pe TVR 1 și TVR HD. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6755 secunde