Medalii pentru gimnastele Farului, la Gimnaziada de la Marrakech

271
Medalii pentru gimnastele Farului, la Gimnaziada de la Marrakech - medalii-1525795030.jpg

Articole de la același autor

Performanțe excelente pentru sportivii constănțeni participanți, zilele trecute, la Gimnaziada de la Marrakech (Maroc). 


În concursul de gimnastică artistică, Silviana Maria Sfiringu Gheorghe a cucerit două medalii de bronz, în finalele de la bârnă și sol. Tânăra gimnastă de la CS Farul a fost inițiată și pregătită, până să ajungă la lotul de la Deva, de antrenoarea Clemența Garabet, iar în prezent este antrenată, la Deva, de Florin Uzum și Nicolae Forminte. 


De asemenea, în concursul de gimnastică aerobică, Ioana Paula Calenici și-a trecut în cont două medalii de argint, în probele pe echipe și de grup. Ioana este pregătită de antrenoarea Cristiana Spînu, coordonatoarea lotului național de junioare, iar la CS Farul, de antrenoarea Cristina Dulgheroiu. 


"Sunt rezultate foarte bune și ne bucurăm pentru performanțele înregistrate de sportivele noastre. Le felicităm și pe această cale. Nu în ultimul rând, vrem să mulțumim pentru colaborare doamnei 


director al Colegiului Comercial «Carol I», prof. Adriana Dima, lotul național de aerobic - junioare pregătindu-se în sala de sport a colegiului, înainte de plecarea spre Gimnaziadă", a declarat, pentru "Cuget Liber", expertul sportiv al CS Farul, Dumitru Mihăilescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5226 secunde