Medalie de bronz pentru Cristian Pletea, la Openul Poloniei

205
Medalie de bronz pentru Cristian Pletea, la Openul Poloniei - medaliedebronz-1495813114.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul de tenis de masă constănțean Cristian Pletea (17 ani) a cucerit o nouă medalie internațională, de data aceasta la Openul Poloniei pentru juniori, etapă din circuitul ITTF, ce s-a desfășurat la Wladyslawowo. 


Nu a mai fost aur, ca la Openul Tunisiei, însă sportivul de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța a ajuns până în semifinale și a obținut medalia de bronz. În penultimul act, Pletea a fost învins, scor 0-4, de cel care avea să câștige turneul de simplu, rusul Artur Abusev. 


În drumul către penultimul act, tânărul sportiv român a dispus de Samuel Da Silva (Portugalia, scor 4-3), Simon Soderlung (Suedia, scor 4-0), Remi Menand (Franța, scor 4-2) și Aoto Asazu (Japonia, scor 4-2). 


În proba masculină de dublu, perechea Cristian Pletea/Rareș Sipoș s-a oprit în sferturile de finală, fiind învinsă de suedezii Martin Friis/Truls Moregard, scor 1-3. 


O altă medalie a fost câștigată de jucătoarea Adina Diaconu, în competiția feminină de simplu. Românca a fost învinsă în finală de nipona Yuka Minagawa, scor 2-4, mulțumindu-se cu argintul. 


Din păcate, Mihaela Plăeașu, jucătoare legitimată la CS Farul Constanța, s-a accidentat în primul tur, împotriva jucătoarei din Taipei, Hsiu-Ting Yu. 


Mezina delegației României, constănțeanca Elena Zaharia (CS Farul, 12 ani), a trecut în turul inaugural de ucraineanca Veronika Perebeinos, scor 4-2, însă a pierdut în meciul doi, contra rusoaicei Elizabet Abraamian, cu 3-4. Două meciuri excelente reușite de Elena Zaharia, ținând cont că este încă cadetă. 


Sâmbătă, în turneul de dublu al cadeților își vor face intrarea și alți sportivi de la CS Farul, Emir Culpedin, Denisa Urîtu, Camelia Mitrofan și din nou Elena Zaharia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4412 secunde